Alt hvad der er værd at vide om vores træf!

Så er der nyt fra Youngtimer. Solen skinner og vi glæder os som små børn til at komme i gang. Vores største nyhed i år er vores nye træfplads i Kruså hvor vi i bogstavligste forstand går lige til grænsen Stedet er "Transitgården" i Kruså hvor vi håber at se mange glade bilejere fra begge sider af grænsen - Vi går efter samme regler som hidtil og siger velkommen til biler af alle mærker over 25 år. Se detaljer om arrangementet her: - Ugedagen bliver onsdag.

I Næstved kommer der også en lille justering idet Grønnegades Kaserne Kulturcenter​ som er vores værter har valgt at tildele os en del af den store plads så vi kommer tættere på den nye cafe og toiletterne. Lad os vise dem at vi formår at fylde pladsen op.

I Roskilde bliver det som hidtil på Rådhuspladsen. Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde mad på pladsen, men vi satser stadig på en kaffevogn og hyggen er der jo ikke noget galt med.

Alt denne glæde har en pris og vi søger hermed donationer og sponsorer der kan hjælpe os med at dække nogen af udgifterne til anlæg og drift. Vi har desværre svært ved at finansiere det selv

 Bidrag modtages på paypal donate@youngtimer.dk eller mobilepay 29924450

 - Har du lyst til at hjælpe på anden måde kan jeg kontaktes på jakob@youngtimer.dk
 

 Hidtil har jeg lagt billeder op samme aften, men da mit vækkeur synes at jeg skal op klokken 04:15 for at gå job kommer de nu først op den efterfølgende dag.

Vel mødt!

Jakob Leth - Admin

Følg os på


 

Hvis du kan lide hvad du ser er du velkommen til at give et bidrag til sidens videre drift. Donér